Půdy jsou písčité a zhutněné. V této době zrání hroznů má tato oblast široký teplotní rozsah mezi 15o C a 18o C rozdíl mezi dnem a nocí. Provádí se ručně pomocí 16 kg. přepravky. Pro zintenzivnění čerstvého ovoce se provádí studená macerace trvající 15 dní a mošt se následně fermentuje původních kvasinek při maximální teplotě 28o C. Později prochází procesem stárnutí v betonových nádržích. Odrůda: 100% Cabernet Sauvignon
Parametry
| Typ produktu | Vína |
|---|---|
| Druh produktu | Červená vína |
| Odrůda | Cabernet Sauvignon |
| Vína dle cukru | Suchá |
| Ročník | 2018 |
| Země původu | Argentina |
| Region | Mendoza |
| Alkohol | 14.0 |
| Objem | 0.75 |
| Řada | Terroir Unico |
| Typ produktu | Vína |
|---|---|
| Druh produktu | Červená vína |
| Odrůda | Cabernet Sauvignon |
| Vína dle cukru | Suchá |
| Ročník | 2018 |
| Země původu | Argentina |
| Region | Mendoza |
| Alkohol | 14.0 |
| Objem | 0.75 |
| Řada | Terroir Unico |






