Nejprodávanější třikrát destilovaná whiskey s téměř 250letou tradicí. Legenda, která spojuje přátele po celém světě. Irská whisky. Doporučujeme k do koktejlů. John Jameson v roce 1780 zavedl způsob její výroby, kterého se hrdě drží do dnešních dnů. Irská whiskey Jameson se vyrábí „blendováním“ silné „pot still“ whiskey ze sladového i nesladového ječmene s nejjemnější obilnou whiskey, přičemž obě jsou třikrát destilovány, aby měla požadovanou jemnost. Přestože jde o irskou whiskey, mistr výroby sudů Ger Buckley se se žádostí o sudy obrací na přátele ve Spojených státech a Španělsku. Jameson Směsná irská whisky. Trojnásobná destilace ne proto, že musíme, ale protože chceme, protože jim to dodává charakteristickou hladkost. Nakonec je uložíme do dubových sudů na nejméně 4 roky. Jameson Destiláty Whisky Irsko